Det är söndag, söndag och åter söndag.

Tänk vad ledsen man kan bli bara för att de glömmer bort att jag också vill ha te? Sådana små saker kan tyvärr få en att tappa det goda humöret, att bli både arg och ledsen. Känns som att jag är mentalt instabil.

Påsken är nästan över för denna gången, och det känns synd, för jag älskar ju påsken. Det enda jobbiga är att farmor varit här. Inte så mycket just för att hon varit här, mer för att hon är taskig, irriterande och störig. Typ.

Imorgon skall vi nog sticka ut på en liten konstrunda tror jag, till Marsvinsholm skulle vi visst.

Tror jag snart skall ta och spela lite mer sims, älskar att spela sims!


Nellie <3

Mellow yellow.

Hej.
Känslan av att vara ledig är helt obeskrivlig. Det är helt underbart. Och så det här fina vädret!
Hade egentligen tänkt att jag skulle fixat grejer idag, måla naglarna, städa rummet, sticka och handla till morgondagens baking-session, men ack jag orkar inte. Så istället sitter jag i soffan med en kopp te och en bok. Vilken bok? Harry Potta ofcourse. Hehe, har hamnat i en ny beroende-period. De kommer med jämna mellanrum.

Neh, man kanske skulle ta tag i saker och ting och göra något? Äh, jag vet inte. Sitter nog kvar en stund till ändå.


En fin bild från Stens huvud i somras. Saknar sommaren mycket.

Påskalovet, va.

Tiden går, tiden går. Det blir så ibland. Man glömmer bort vissa saker. Och sedan kommer man ihåg dem igen. Som nu. Jag bara hade glömt att jag har en blogg. Och sedan kom jag på det igen. Så jag knåpade på en header. Det första (nästan) som jag gjort i photoshop, var det ja. Stolt som en tupp är jag, ja.

Iallafall. Påsklov är det nu. Jag älskar påsken. Verkligen älskar. För den brukar vittna om att det är vår på riktigt. Och jag älskar ju våren.

Jag har köpt mig ett par nya skossor. De som är där uppe i headern. Det var dem jag klagade över i inlägget nedan. Och nu är de mina.

Jag har tänkt att jag skall köpa en Jump In. Bara för sakens skull. Och för att det ser så oförskämt mysigt ut. Finns bra på Gina Tricot. Kanske skulle.

På tisdag skall jag och Greta leka bagare. På onsdag skall jag och Nellie leka fotografer och sedan äta vårens första glass. På torsdag skall jag fika med Maja. På fredag skall jag träffa Ebba. På lördag är det påskafton och Palmqvists kommer hit. Jag skall göra grekiska köttbullar.
Full vecka.

Jag var sjuk i veckan. Min kropp sade ifrån. Så jag var lite ledsen och sådära, och sedan kom ett paket från cdon.com med min HARRY POTTER film. Nummer sju. (Ja, jag är världens största Harry Potter-nörd, för den som inte visste). Så jag har sett den 2½ gång. Fantastiskt bra. Så då blev jag glad igen.

Nu är klockan 00.43 och jag skall snart sova.

Sov sött <3

Natten är ung och jag ligger vaken. Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen.

Nej, nu känner jag att vi får börja styra upp här litegrand, det är alldeles för osammanhängande!

Ett tag har gått sedan sist, så jag kan ju passa på att uppdatera lite.

1. Sist jag skrev hade jag, samma dag, ramlat på idrotten och gjort illa min hand. Notera att det var 1½ vecka sedan och det gör fortfarande ont. Men eftersom jag följer skolsysters råd och använder handen så mycket som möjligt, så har jag fått mer ont i den. Dåligt råd, med andra ord.
2. Vi har ett filmprojekt i skolan som inte alls vill samarbeta med mig, Josefin och Christine. Detta resulterade i att jag och Christine satt kvar i skolan i tre timmar i fredags. Tre timmar. Hutlöst länge. Klockan var 17.00 innan vi kände att det fick räcka för dagen och vi gick hem. Vi var också de enda kvar i hela skolbyggnaden, och ändå var vi inte färdiga med redigering och shit.
3. Jag känner att det snart är dags att börja använda plommonstopet på en vardaglig basis. Än så länge är det dock fortfarande så att man behöver mössa när man cyklar, men snart så!
4. Jag har börjat fundera på om jag kanske skulle sluta färga håret rött. Ekonomin räcker inte riktigt till för att färga hela håret var tredje vecka. Fast jag får nog tänka lite till ändå.
5. Jag har hittat de mest underbara skorna någonsin som jag funderar på om jag kanske ändå borde köpa, jag menar, jag vill ju så himla gärna ha dem. Halva studiebidraget, dock.
6. I hela två dagar har jag vårstädat mitt rum. Snart skall jag slänga upp bilder, men jag måste bara ladda klart kamerabatteriet först.

Puss <3


Har fixat in en massa ljus på rummet nu, så förhoppningsvis kan det väl se ut så här i sommar.


RSS 2.0