put the stars in our eyes!

ååh vad det är vår ute nu! så fiiint! så soligt och varmt och underbart. jag bara älskar våren!

just nu sitter jag i min säng och pluggar franska samtidigt som jag lyssnar på en fin liten vårlista. åhh, vårmusik <3 (upptäckte precis att min fot somnat, så nu sticks det i hela benet. ont.)
ikväll skall jag och mamma och emma ha lite stickcafé i vardagsrummet. så himla mysigt, det. det var längesedan jag stickade nu, så det skall bli kul.

dessutom är det fredag imorgon, och vi skall gå på symässa. senare skall jag träffa greta <3
pus.

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor.

fröken maggio går verkligen på högvarv just nu. hennes röst och hennes texter är ju så underbara så man blir tårögd på något vis.

idag vart det studiedag och jag mötte upp min mamma i staden för lite lunch och lite shopping och så. himla mysigt. älskar mamman min <3

annars så har jag inte gjort många knop idag. har latat mig i soffan också. man känner sig inte riktigt manad att hitta på roliga saker när magen ens gör så ont så att man helst vill gråta, för det är så det känns nu..

hade också en fin dröm inatt. jag drömde att det var sommar. det kändes väldigt bra att drömma det. bor man i ett land med ca sex månader vinter behöver man ha någonting underbart att längta till. och jag har en känsla av att denna sommaren kommer bli bättre än någon tidigare. vem vet, kanske blir det så, kanske inte.en favoritbild i repris, men det blir ju lätt så när tiden för att fotografera inte vill infinna sig.
och så kör vi samtidigt på en gammal favoritlåt i repris. man kan aldrig få nog av bra låtar.

jag tänker stoppa dig.

det känns verkligen som att vårvädret börjar ta form i malmö. känns fantastiskt fint, det.
och med vårvädret bör man lyssna på fin vårmusik, japp. så därför har jag knåpat ihop en liten liten vårlista. lyssna gärna på den, HÄR.
jag har även återupptäckt tjusningen med duktiga fröken Veronica Maggio, återupptäckten brukar komma med vårvädret, det har hänt tidigare.
idag fyller min kära storebror 23 år, och det har vi firat med en födelsedagsbrunch. dagen till ära är han faktiskt hemma i malmö, vilket känns rätt så mysigt. igår hade vi lite kalas för de tre marsbarnen - pappa, johan och emma.
och äntligen äntligen har jag hittat de fantastiska jeansen på H&M, så dem har jag på mig och känner mig faktiskt rätt så fin.

egentligen vill jag säga att "nu går jag ut och sätter mig i solen", men tyvärr får jag inte lov att sitta i solen, så jag sätter mig i soffan istället och läser en trevlig bok.
au revoir

dance, dance around. dance like nobody's watching.

wohoo! hej :)

idag hade vi matteprov, vilket faktiskt inte gick alls bra. gick jättedåligt..
jaja.. skall hem till Josse på lördag, men vet inte alls vad jag skall ha på mig? jag menar, det är en tjejmiddag, så man vill ju vara lite fin, men vad skall man ha? (jag vet, helt sjukt seriösa tjejproblem här).. jättejobbigt ju..

sitter iallafall och pluggar franska nu, det är jättetråkigt.
och på tal om franska, Emma är grymt bra på franska. helt seriöst, ja det är hon!älskar't! <3

och och och. Klara tipsade mig om denna videon. I freakin love it.
så himla klockren. alltså surikaterna <3nu skall jag dricka te, så godnatt <3

it's all in the head.

Sitter just nu och skriver om Never let me go. Har äntligen läst ut den! Det tog sin lilla tid, och det tog nog emot lite eftersom jag inte riktigt kände att jag gillade den. Men nu är den slut iallafall, så nu är det bara slutuppgiften kvar!
I morse var det egentligen tänkt att vi, jag, Ebba, Greta och Lisa skulle ätit frukost på Systrar & Bröder, men det blev inte av. Lite synd, det hade varit roligt.

Snart skall jag skriva av Rebeccas matteanteckningar då jag missat en genomgång, och sedan vid fyra så kommer Vivi och Maggan hit, och då skall vi mysa till det, med scones och te, såklart i alla mina fina koppar som jag har! Älskar verkligen att dricka te ur fina, tantiga koppar, helst med fat också!

Ett av dagens stora plus måst ändå vara att solen skiner eller hur? Idag finns det hopp om vår!

cause that's all there is.

först och främst: hej. jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppförande. jag skall sköta mig.
nu: gårkvällen var awesome! det var sjukt roligt! jag, emma, rebecca och christine började kvällen hemma hos mig med lite pizza och förfest (stackars mina föräldrar) och sedan vid 22.00 var det dags att bege sig till rotundan. utanför mötte vi upp josefin, ebba och eldina. och sedan vart det party! :)

idag gör jag inte så hemskt mycket, läser mest i never let me go som skall vara utläst till imorgon, och ja, vi vet ju alla att jag är bäst på att skjuta upp saker till sista stund.
så nu glider jag iväg igen!
g'day.

känner ni peppen?

imorgon är det festsson.
NAAJS!

RSS 2.0