cold to the bone.

den här dagen har för mig, varit en av de kallaste jag kan minnas. hela dagen (nästan) har jag stått i en liten bod på en julmarknad. stå stilla i tvåochenhalvtimme i sträck med ingen värme på, det kan jag inte rekommendera. kallt. jag kom hem vid kl. 6, och inte förrän nu har jag börjat tina. där snackar vi verkligen cold to the bone. jaja. erfarenheter rikare är jag iallafall, och bra känns det! har kanske tillochmed kirrat extrajobb, så jag är nöjd.

knasigheter.

jag fattar noll. känns som att jag gjort nå fel. vet knappt någonting.
jaja. igår var vi på bio, filmen var AWESOME! loved it.
och idag har jag lyckats hitta mitt golv igen, så det är ju alltid nåt. dessutom har jag världens lurigaste bror som bara dyker upp på trappsteget när han rätteligen bör vara i göteborg (dit han flyttat)
vad jag gör nu? läser harry potter, förstås...
Ps. eftersom jag fortfarande inte hittat alla mina nagellack har jag idag införskaffat ett par nya. känns som ett bra beslut.

bigtime entertainment.

nehe, skall vi undersöka vad jag gjort idag då?
-sovit
-läst harry potter
livet är underhållande när man är sjuk. det händer ju så otroligt mycket och spännande saker. fast nee
iallafall så har josefin nu bokat biobiljetter till fredag, så that's gonna be AWESOME!
anyways. tror att jag skall återgå till min bok nu. adieu

de glada dagarna är som bortsprungna.

jo, jag är sjuk. big shocker, eller hur? nej, tänkte inte det. det värsta är nästan att jag blir ynklig som en liten liten bebis när jag är sjuk. det var tillochmed så att jag började gråta så att mamma fik trösta. ja, jag mår jättedåligt, helt enkelt. så idag har det inte gjorts många knop. jag har sovit, tittat på harry potter-film och läst harry potter-bok. jo, jag har läst dem 1500 gånger innan, men de blir inte mindre bra för det, så jag läser gärna igen.
jag var hos läkaren idag också. fick ett nytt piller som skall ta hand om min akne. så om 3-4 månader hoppas vi att det är borta (om man skall tro på bipackssedeln). som det är just nu hatar jag mitt fejs. det är fult. nu skall jag läsa lite mer harry potter och sedan sova. får tyvärr stanna hemma imorgon igen. blä.
på fredag blir det iallafall bio med mina flickor, vi skall se nya harry potter-filmen och det skall bli bra.
mycket snack om harry potter i ett enda inlägg, men äh, det är ju ett väldigt aktuellt ämne så det får man snällt stå ut med.

förr eller senare kommer man alltid kypande tillbaka.

äh screw it. jag hoppar tillbaka hit. jag har aldrig riktigt gillat devote. det känns så konstlat på något sätt.
så nu bör jag egentligen studera historia. men för att vara helt ärlig är jag egentligen på tok för sjuk, så istället lägger jag mig i fosterställning och gråter lite, för att sedan förflytta mig till sängen och sova hela natten. bra plan? jag tror det.

RSS 2.0