En lördag på en lördag.

Det är lördag. Det är sommar. Det är sol. Det är bra.
andra saker som är mindre bra är förkylning, ögoninflammation och plugg.
Sitter på terassen och pluggar MedieK just nu. Det går sådär. Har en kanin som springer runt fötterna på mig. En kanin som för bara en månad sedan var mycket sjuk, men idag springer omkring och är störig. En sådan otrolig lättnad det är, att se honom pigg igen.

Har egentligen en massa fina vårbilder från förra lördagen, när vi var i Alnarpsparken och promenerade med lånehunden Simson, men datorn kommer jag inte riktigt överens med, så bilderna får vänta. Japp.

Har skrivit färdigt alla nationella prov, och det är en sådan otrolig lättnad att känna att man är färdig med det iallafall, även om det är många jobbiga inlämningar kvar att göra. Men snart är det Stockholm med underbara Ebba, och jag längtar nästan tills jag spricker!

Skall återgå till median nu, à bientôt <3

Bra Frida, bra.

Så det var tänkt att jag skulle sitta och rita på mitt bildmanus, plugga lite franska och kanske räkna lite matte. Blev det så? Näh. Jag ritade tre bilder på mitt manus, tänkte att "jag gör färdigt det senare" och sedan satt jag och skrev en ett par sidor lång berättelse/historia/novell/text/vaddetnublev. Spännande hur saker kan börja och sluta på helt olika vis.
Har iallafall, med många om och men, lyckats uppdatera musiken i min kära iPod Frans, så nu finns det en sprillans ny vårlista att lyssna på, trevligt! Bra är den också, tillochmed mamman min höll med mig. Fast hon brukar gilla min musik.En fin bild på min lilla pärla Buffy, som fyller 9 år idag.
Bild tagen av syster min.

Har även idag gjort upp lite planer på hur jag skall sy om en klänning som är delvis missfärgad, och lite förliten på sina ställen. Det blir nog spännande när det blir färdigt!

Tiden som gått sedan senast.

Hej.
När var det jag skrev senast? Kommer knappt ihåg det ens. Men jag kan gissa på att det är en del som hänt i mitt liv sedan dess..
Vi kikar efter:

- Storebror har "flyttat" ner hit igen under veckorna, hans varuhus lånade ut honom till IKEA i Malmö. Lite mysigt är det faktiskt, även om jag verkligen märker hur totalt olika vi är som personer, och därför hamnar i luven på varandra rätt så ofta.
- Första nationella är avklarat, uppsatsen i engelska. Faktiskt den jag har varit minst nervös över, och det kändes rätt så bra när det var färdigt. Men vi får väl se.
- Storasyster fick ett mail häromdagen om att hon har blivit antagen till Central School of Speech and Drama i London. Tänk vad roligt!
- Jag har blivit drabbad av den värsta förkylning Sverige har sett. Det började i lördags, när vi var i Skanör och firade Valborg. Jag började må dåligt framåt kvällen, och efterhand som tiden gick kände jag mig sämre. Trots huvudvärk, ont i halsen och känslan av feber gick jag till skolan i tre dagar, men sedan kollapsade jag i onsdagskväll. Låg i soffan och grät och grät för att jag mådde så dåligt, och det kändes som att någon taskig en hade tryckt ner ett sandpapper i halsen på mig. Så torsdag och fredag blev hemmadagar för mig (ja, igen. Maj är den där månaden då jag alltid blir sjuk) och på torsdagen pallrade jag mig till doktorn med hopp om att det trots allt skulle vara halsfluss så att jag kunde få penicillin. Som vanligt var det ingen bakterie, utan ett virus, så ingen medicin blev det, utan jag skickades hem med ordern om att ligga i soffan och äta glass. Den vanliga historian alltså.
- Fredagen spenderade jag med att catcha upp alla avsnitt av The Vampire Diaries som jag hade missat. Nu kan jag bara inte bärga mig till på torsdag. Säsongsavslutning. Vad kommer hända? (hyperventilation)

Eftersom jag knappt rört mig utanför huset på tre dagar (och skall sanningen fram så har jag bara inte orkat) så har jag inga nya bilder att bjuda på. Istället blir det en jag tog i somras, på Ebbas fina klänning.
Saknar Ebba. Stockholm snartsnartsnart!


RSS 2.0