hahahahaha. ha. ha.

hahaha, det känns sjukt awesone att hunden ligger på golvet och snarkar.
jag vet, sjukt nödvändigt för alla inblandade att veta.
jag vet att ni älskar min blogg.

no time for blogging.

helt rätt. under allt julstök och julmys hinner man knappast julblogga. så det har legat lågt på den fronten. jag har mest tagit det lungt, druckit te ur min nya muminmugg (första i samlingen!) och läst bok. precis så som det skall vara.
idag, om en liten stund, kommer världens bästa nellie hit. det var alldeles för längesedan vi träffades. så det skall bli hemskt mysigt.
nu skall jag fortsätta läsa lite till, adieu.

jag är lite kluven..


the shiny red light..

jasså, jaha. ja, då hade jag helt plötsligt rött hår.
vad skall jag tycka? är det fint?


besvikelser och annat.

helgen var bra bra bra. lalandia är ju vanligtvis bra, men detta år var speciellt, för söta underbara beritthe följde med oss <3 så himla mysigt.
igår skulle vi bakat lussebullar men det blev inte så... idag spela vi laserdome, vilket var awesome. sedan var det julkonsert och sedan var det meningen att vi skulle gå på bio, men Filmstaden hade fått strömavbrott, så vi fick varsin ersättningsbiljett istället. imorgon blir det matte A nationellt ): och sedan på kvällen blir det julkonsert igen (: det är mycket på gång just nu, framförallt sömn att ta igen (jag är olidligt trött precis hela tiden och bara somnar så fort jag sätter mig ner nästan) vilket är lite jobbigt.
over n' out.

julemys.

hahahaa, jag är sämst på det här med att ha en blogg. anyways, just nu ligger jag i sängen och sover (ja klart man kan skriva inlägg när man sover) och snart är det dags för att baka lussebullar, vilket skall bli julemys. är så sugen på nybakta lussbullar att jag nästan svimmar. true story.
imorgon blir det först laserdome med le classe, sedan julkonsert med heleneholms estetiska och sedan förhandsvisning av filmen sound of noise (som jag och storasyster är statister i)
adieu.

måndagslista.

-älskar att pappa stekte ett ägg i form av ett hjärta till mig.
-älskar mina nya hörlurar.
-älskar att jag sover i soffan kl. åtta.
-älskar att jag är bra på att dricka te.
-älskar pepparkakor i decemberkvällen.
-älskar att det är lalandia till helgen.
-älskar att sticka på min tröja.
-älskar min röda päronmössa.
-älskar att julen kommer bli sjukt mysig i år.
-älskar att jag har haft min iPod i nära ett år, men ändå hittar jag fortfarande oupptäckta funktioner. såklart att jag är teknikgeniet #1.
-älskar att jag fotar precis varje kopp te jag dricker.
-älskar att jag måste se precis alla avsnitt av bartenderskolan (fast ne)
-älskar att jag är bäst på matematik.
-älskar att skriva blogginlägg från min iPod.
-älskar att jag starkt funderar på att bli redhead.
-älskar att London väntar på mig och Maja
-älskar att jag är knasig.
-älskar att jag skall gå och lägga mig NU


Ps. jag tror ingen förstår hur mycket vilja, tankekraft och tålamod det krävdes för att skriva detta inlägg, med alla radbrytningar och fetstilta älskar. ni borde vara fantastiskt stolta över mig, tycker jag.
Ps2. ja, såklart skrev jag det från min iPod Frans.

mitt liv går utför.

-hej frida, hur går det med historiapluggandet? är du duktig, har du börjat?
-eeh... eh... en kopp te?
eh ja, ungefär så duktig är jag. men ja, det är som det är och det blir som det blir.
jag kan iallafall glädja fröken silfvertejp om att min mamma har köpt hörlurar till mig, så nu behöver jag inte snylta på dina längre, bra va?! eh, ja... och jag kan ickeglädja mig själv med att rebecca hatar min musik och kallar mig för farmor. schysst rebeccson, verkligen... schysst.
så, nu slutar världens mest onödiga phlicka skriva världens mest onödiga inlägg i världens mest onödiga blogg. jag skall käka pyttipanna istället. så. heido.

och det blev måndag ännu en gång.

kul jag har. jag har textkommunikation och sitter och tittar på bartenderskolan. verkligen... skoj. fast ne.
jag är onödig. heido

för det är den andra advent idag.

aloha. sitter just nu på golvet i vardagsrummet och lyssnar på johnny cash, and i love it. johnny cash är fasicken en gud alltså.
skall hoppa in i duschen nu så jag blir ren och fin. just nu är jag smutsig. (intressant info, såklart)
biya.

tröttigheter.

hihi, det är fredagkväll och jag går och lägger mig tidigare än när jag skall till skolan dagen efter. älskar helger då man kan göra som man vill.
imorgon skall jag och mor min till hardfords lagerutförsäljning och fynda, LdB-produkter, watch out! sedan skall jag förhoppningsvis träffa maja om allt går som planerat. adjöken adjö

rubrik saknas.

oj, vafan, skit. jag skulle ju bara vila ögonen lite. somnade typ kvart i fyra. vaknade nu. var nog lite trött. fick dessutom höra två gånger i skolan idag att jag ser trött ut. då är man verkligen trött, om andra märker det. jaja, inte mycket att göra någontin åt, speciellt inte nu när det är franskaprov imorgon. hatar fransk grammatik. och teet är slut. jävla dålig dag. shoot me?

RSS 2.0